Wat is Power-Click?

Metalstudwand traditioneel, vooraf installeren

Inefficiënte dure traditionele elektrotechnische installatie

Het klassieke centraaldoos principe heeft haar beste tijd gehad, het is namelijk inefficiënt, tijdrovend en kost daardoor meer geld dan eigenlijk nodig is.

Reduceer tijd en kosten

Het innovatieve Power-Click systeem biedt een flexibel alternatief voor woningbouw, kantoorbouw en utiliteitsbouw. De complete elektrotechnische installatie kan eenvoudig worden gerealiseerd dankzij de speciale bandkabel en een reeks connectoren. Power-Click is hierdoor snel te installeren en bovendien makkelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

 

Hoe werkt Power-Click?

Power-Click installeren stap 5

Eenvoudige montage met sleuteltang

In de basis wordt er eerst een ringleiding aangebracht in de plintgoot. Het prefab schakelmateriaal kan met een sleuteltang verbonden worden met deze ringleiding. Ter vergelijking met de traditionele elektrotechniek: Voor het aanbrengen van een wandcontactdoos levert dit een besparing op de montagetijd van maar liefst 65 – 75%!

Toepassingsvoorbeelden

Enkele voorbeelden om de Power-Click vlakbandkabel toe te passen:

  • wand- en kabelgoten, zowel kunststof en metaal
  • lichte scheidingswanden met bouwkundige leidingruimte
  • draagconstructies met bouwkundige leidingruimte

 

Wel of geen centraaldozen toepassen

U kunt de keus maken om het installatiewerk nog verder te beperken door wandlichtpunten toe te passen in plaats van centraaldozen. Dit geeft een besparing op tijd en nagenoeg een reductie met 100% voor het gebruik van PVC buizen. Houd wel rekening met aansluitpunten voor rookmelders. Wanneer er wel centraaldozen worden aangebracht in combinatie met Power-Click wordt deze uitgevoerd als een ringleiding.

Download hier de digitale Power-Click folder voor meer informatie.

Comments are closed.