Power-Click in beeld

De slimme en flexibele bandkabel Power-Click is al toegepast in diverse projecten met verschillende soorten systeemwanden. Bekijk hier diverse video’s om te zien hoe eenvoudig Power-Click in de praktijk toegepast kan worden.

MasterWall Bob-in, het nieuwe wonen

MasterWall BOB-in is een Totaal Wand Concept voor het bouwen en afwerken van niet dragende scheidingswanden in de woningbouw. De bouw elementen bestaan uit een unieke samenstelling van speciaal gips volgens eigen recept, gefabriceerd met de modernste productiemethodes. MasterWall introduceert de wand als Totaal Wand Concept met diverse innovaties. In de MasterWall elementen is prefab leidingruimte aangebracht dat frees- en hak werk overbodig maakt.

 

BoWall wandsysteem

Oude bouwmethodes werken niet meer. Het moet sneller, kostenefficiënter en meer dan ooit wordt de totale levenscyclus betrokken bij het ontwerpproces en de materiaalkeuze. Gebouwen maken in hun leven minstens drie gebruikstransformaties mee en elke ruimte wordt doorgaans eens in de drie jaar aangepast aan de wensen van de gebruiker.

Het BoWall wandsysteem geeft een antwoord op deze eisen en evolueert met het gebruik mee. Het systeem biedt voordelen voor iedereen die bij een bouwproject is betrokken. Van opdrachtgevers, eindgebruikers, adviseurs en architecten tot uitvoerende partijen als installateurs en afbouwers.

 

Power-Click installatievideo in het BoWall concept

Cross toepassingen from BoWall on Vimeo.

 

Comments are closed.